Browshaping

  • first time: €25
  • >6 weken: €18
  • tinting: + €5

Wat is een browshaping?

Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je gelaat. Mooi gestylde wenkbrauwen kunnen je blik openen en je een jeugdigere uitstraling geven.

Tijdens deze behandeling worden enkel jouw eigen wenkbrauwharen onder handen genomen. Misschien heb je van nature mooie wenkbrauwen maar kan je zelf de perfecte vorm er niet in krijgen. Of misschien ben je na jarenlang verkeerd of te veel epileren nog steeds niet tevreden over de vorm van je wenkbrauwen. Dan is deze behandeling ideaal. In enkele stappen krijg je perfecte natuurlijke wenkbrauwen.

De behandeling

Voor je deze behandeling laat doen, is het noodzakelijk dat je minstens 4 weken niet geplukt of geknipt hebt aan je wenkbrauwen. Anders gesteld: hoe wilder je wenkbrauwen in het salon arriveren, hoe mooier het resultaat!

In het salon ondergaan je wenkbrauwen volgende stappen:

  • Reinigen van de wenkbrauwen
  • Tekenen en meten van jouw perfecte vorm
  • haren worden gewaxt en bijgeknipt
  • Verven van de wenkbrauwen (indien gewenst)
  • make-up

Veel gestelde vragen

Hoelang blijft de kleur zichtbaar?

De kleur houdt 6 tot 8 weken.

Hoe vaak moet ik langskomen?

Dit hangt af van hoe snel je wenkbrauwharen teruggroeien. Het is aangeraden om elke 4 tot 6 weken langs te komen zodat je wenkbrauwen mooi in vorm blijven.

Ik heb weinig wenkbrauwharen of gaten in mijn wenkbrauwen. Is de behandeling geschikt voor mij?

De behandeling is geschikt voor iedereen die wenkbrauwharen heeft. Natuurlijk is het zo dat ik geen wonderen kan verrichten.

Een dunne wenkbrauw waar bijna geen haren op staan, kan ik niet omvormen tot een supervolle, dikke wenkbrauw. Heb je weinig haren en wil je zeker zijn dat deze behandeling geschikt is voor jou, mail mij gerust een foto van je wenkbrauwen en ik geef je graag mijn eerlijke mening.

No show policy:

Wij begrijpen dat er tijden zijn dat u een afspraak moet missen door ziekte, calamiteiten of verplichtingen voor werk of gezin.

Als u echter niet tijdig belt om de afspraak te annuleren of te verzetten hebben wij niet voldoende tijd om de agenda aan te passen.

U zult begrijpen dat dit de bedrijfskosten omhoog brengt en wij op dat moment geen andere klant kunnen zien.

U kunt uw afspraak altijd 48 uur van tevoren kosteloos annuleren of verzetten.

Regelement

No show tariefafspraak:

Als de afspraak niet ten minste 24 uur van tevoren wordt geannuleerd of verzet wordt er een prijs van €50 euro in rekening gebracht. Wij waarderen uw begrip.

Bedankt voor uw vertrouwen als klant bij Bloom Permanent & Beauty