Huidverbetering

Hydrafacial

bij Bloom Beauty

Hydrafacial

HydraFacial is een behandeling wat de huid meteen een mooie stralende glow geeft. De huid wordt gereinigd, onzuiverheden worden verwijderd en actieve stoffen worden ingesluisd. Binnen 3 stappen een zachte gezonde en stralende huid! Een behandeling levert onmiddellijke en lang zichtbare resultaten die je kan zien en
voelen.

De HydraFacial kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Zorg altijd voor een goede bescherming met minimaal SPF 30.

Voor wie?

Goed voor alle huidtypes. De HydraFacial MD® behandeling is niet alleen effectief in het verbeteren van de gezondheid van de huid, maar ook perfect inzetbaar voor het volgende: Doffe huid, Verstopte huid, Voorbereiding op andere huidbehandelingen, Pigmentvlekken, Fijne lijnen, Een feestje, Zomerbehandeling, Boost voor je huid.

 

De behandeling en het resultaat

De HydraFacial behandeling kan ingezet worden om de huid effectief te reinigen, dode huidcellen te verwijderen, werkzame stoffen aan te brengen en de huidconditie op peil te houden. Donkere kringen onder de ogen is bijvoorbeeld een van de huidoneffenheden die we goed kunnen behandelen. De standaard behandeling bestaat uit 3 stappen, waarbij de huid daarna een intense glow krijgt.

1. Reiniging

van de huid + peeling

Zachte reiniging van de huid en een milde exfoliatie, middels een gepatenteerd zuigapparaat. Na het reinigen wordt er een peeling toegepast. De peeling omvat zuren die de huid exfoliëren en de dode huidcellen verwijderen.

2. Uitzuigen

van viezigheid + hydratatie

Verwijderen van onzuiverheden uit de huid met een pijnloze zuigkracht van het gepatenteerde zuigapparaat. De intense zuigkracht maakt het hardnekkige vuil los, zoals zichtbare poriën. Ook dode huidcellen en talg worden goed verwijderd, om toekomstige vorming van acne te voorkomen. De huid zal zachter en egaler aanvoelen.

3. Insluizing

van de huid + peeling

In de laatste stap wordt er een krachtig serum toegepast. Dit serum zit boordevol met antioxidanten (zoals vitamine C) en hyaluronzuur. Deze combinatie zorgt voor een goede vochtbalans en herstel van de huid. Wil je werken aan een specifiek huidprobleem? Kies dan voor de HydraFacial Deluxe Plus en pas het serum aan op jouw huidprobleem.

Wat kan je verwachten

van hydrafacial?

Wat zijn de resultaten bij een HydraFacial™ behandeling voor jouw huidtype?

★ Je ziet vaak dat de zwarte puntjes (zogenoemde “blackheads” ofwel “comedonen”) uit de huid worden gezogen.
★ Daarnaast wordt de huid intensief gehydrateerd.
★ Na de behandeling krijgt de huid een intense glow door de hydratatie en actieve stoffen die op de huid zijn aangebracht!
★ Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.
★ Direct na de behandeling kan je zien wat er van de huid is afgekomen. In de ‘Gunkie’ (glazen opvantank) zitten dode huidcellen, mee-eters en afvalstoffen en andere viezigheid.Eventuele roodheid kan tot enkele uren aanhouden en in enkele gevallen kan er een lichte schilfering ontstaan.

Nog eventjes dit: Goed te weten; ook een hydrafacial behandeling is geschikt voor tijdens de zomer en kan dus worden geboekt bij ons in deze periode. Het is niet mogelijk om de behandeling tijdens de zwangerschap uit te voeren.

 

De gezondheid van je huid hoeft niet ingewikkeld te zijn

Voor je deze behandeling laat doen, is het noodzakelijk dat je wenkbrauwen niet onlangs gekleurd werden met wenkbrauwverf (minstens 4 weken geleden). En dat je minstens 4 weken niet geplukt of geknipt hebt aan je wenkbrauwen. Anders gesteld: hoe wilder je wenkbrauwen in het salon arriveren, hoe mooier het resultaat!

De HydraFacial kan aangepast worden om jouw unieke wensen uit te voeren op een veilige en doeltreffende manier.

Signature Hydrafacial €157 (30min.)

Deze behandeling reinigt grondig, exfolieert, verwijdert onzuiverheden en hydrateert de huid met gebruik van super serums vol antioxidanten,peptiden en hyaluronzuur.

Deluxe Hydrafacial (45min.)

van viezigheid + hydratatie

Een verkwikkende behandeling die de basisverzorging van de Signature HydraFacial bevat, maar ook specifieke huidproblemen aanpakt met een Booster naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met LED lichttherapie om de zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen.

Kies een van onderstaande opties:
★ age-refinement HydraFacial € 197,00
BevatDermaBuilder TM om fijne lijntjesen rimpels te verminderen.
★ clarifyingHydraFacial 187,00
Bevat uitgebreidere Extracties & Blauwe LEDLichttherapie om acnete bestrijden.
radianceHydraFacial € 197,00
BevatBritenolTMom huidverkleuring enpigmentvlekken te verminderen.

Platinum Hydrafacial (45min.)

van de huid + peeling

De ultieme HydraFacial beleving! Begin het detox-proces met lymfedrainage. Daarna reinigt, exfolieert en hydrateert de Signature HydraFacialje huid, en worden onzuiverheden verwijdert. Tijdens de behandeling worden jouw specifieke huidproblemen aangepakt met eenbooster naarkeuze. De Platinum HydraFacial sluit af met LED Lichttherapie om de zichtbare tekenen van huidveroudering
nog beter te verminderen.

HydraFacial Perk for EYES and LIPS
Met onze HydraFacial behandeling geef jij het beste aan jouw huid. Maar weet je al dat we met onze HydraFacial ook je ogen en/of lippen kunnen behandelen? Met deze Hydrafacial Perk behandelingen kun je jouw HydraFacial Treatment super mooi upgraden. Hoor je regelmatig dat je er moe uitziet? Zou je vollere lippen willen met een mooie glans? Gun jezelf dan dat extraatje!

Hydrafacial Perk EYE
“Jeetje wat zie je er moe uit” dat horen we allemaal wel eens toch? Wij kunnen ervoor zorgen dat je complimenten gaat ontvangen! Als de huid rondom jouw ogen er dof of vermoeid uitziet of lijntjes laat zien, dan raden wij echt aan om de Perk Eye toe te voegen aan jouw HydraFacial Treatment. Jouw ogen zullen weer gaan stralen door het luxe serum met groene thee- en citroenzuur-extract wat
wij met onze HydraFacial diep insluizen in je huid. Na deze behandeling ziet de huid rondom je ogen er verstevigd en gehydrateerd uit. Sparkling Eyes dus! Na de behandeling krijg je dit serum mee naar huis zodat je die sprankelende blik kunt verlengen en versterken.

Hydrafacial Perk LIP
Volle, roze lippen die stralen! Klinkt goed toch? Onze HydraFacial Perk Lip behandeling geeft jouw lippen een super boost! Gun jij jezelf zachte, vollere en mooi roze lippen? Boek dan vooral deze upgrade bij bij je HydraFacial Treatment. Het serum dat we gebruiken tijdens de behandeling bevat pepermunt olie, Aloë Vera en roos-extract, ingrediënten die je lippen voeden, hydrateren, voller, zachter en mooi roze maken. Na de behandeling krijg je dit serum mee naar huis zodat je je lippen nog intensief kunt verzorgen. De HydraFacial Perk Eye en Lip kun je in combinatie boeken met een HydraFacial Treatment maar je kunt de Perk behandelingen ook los boeken.

PRIJZEN PERK BEHANDELINGEN
PERK EYE €47,00 (als extra bij je hydrafacial behandeling | 15min)
PERK LIP €47,00 (als extra bij je hydrafacial behandeling | 15min)
PERK EYE €57,00 (losse behandeling | 20min)
PERK LIPS €57,00 (losse behandeling