permanente make-up

eyeliner ogen

Deepliner: € 200
Eyeliner: € 200
Wing: € 230
+ onderkant: € 100
Extra touch-up: € 85
Bijwerking >1,5j: 50% prijs

Hoe verloopt uw Eyeliner behandeling:

  • Snel pijn? Neem dan een Dafalgan Forte 1Gram 30 min voor uw behandeling.
  • Er wordt gebruik gemaakt van verdovende zalf. Dit helpt in meeste gevallen goed maar verwacht hier echter geen wonderen van.
  • U koopt voor de behandeling Theramycine oogzalf bij de apotheek en breng deze mee naar de behandeling.
  • Kijk alvast even in magazine‘s of op internet wat u mooi vindt.
  • Aan de hand van foto’s bespreken we welke technieken we kunnen gebruiken. Alles is mogelijk van zeer naturel naar een meer uitgesproken effect.
  • Alles wordt eerst zorgvuldig uitgetekend en pas na uw goedkeuring worden de pigmenten gezet.
  • De kleur zal de eerste 4 dagen tot 50% donkerder zijn. (Hou hiermee rekening en boek dus geen behandeling als u de dag nadien naar een feest moet of een reis gepland heeft).
  • Na 4 weken ziet u het uiteindelijke resultaat.
  • U krijgt alle nazorg instructies en zalf mee naar huis.
  • Na 6 – 8 weken wordt er nog een touch-up gedaan.

Meer info.

ombre powder brows

Brows

Hairstrokes: € 300
Ombre/powder brows: € 300
Combibrows: € 350
Extra touch-up: € 85
Bijwerking > 1,5j: 50% prijs

Dé nieuwste trend betreft PMU wenkbrauwen zijn de ombre brows.

Ombre brows is een techniek (pigmenteren) die wordt uitgevoerd met gebruik van semi-permanente make-up. De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van je wenkbrauw toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en superstrak. Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt? Scheelt je zo een kwartier in de ochtend!

Bij permente make-up wordt de techniek powder- ofwel schaduwtechniek veel gebruikt. Misschien doe je het zelf al, het inkleuren van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood. Nou dat is eigenlijk wat deze schaduwtechniek is.

Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw.

Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw.

Misschien is het je nog niet geheel duidelijk wat het beste bij jouw gezicht, huidtype, leeftijd past. Je mag altijd vrijblijvend  een intake gesprek bij me inplannen zodat ik je het beste advies kan geven!

Meer info.