Brows

Hairstrokes: €320
Ombre/powder brows: €320
Combibrows: €350
Extra touch-up: €85
Bijwerking >1,5j: 50% prijs

Dé nieuwste trend betreft PMU wenkbrauwen zijn de ombre brows.

Ombre brows is een techniek (pigmenteren) die wordt uitgevoerd met gebruik van semi-permanente make-up. De wenkbrauw begint licht en wordt steeds donkerder naar het puntje van je wenkbrauw toe. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en superstrak. Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt? Scheelt je zo een kwartier in de ochtend!

Bij permente make-up wordt de techniek powder- ofwel schaduwtechniek veel gebruikt. Misschien doe je het zelf al, het inkleuren van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood. Nou dat is eigenlijk wat deze schaduwtechniek is. Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw.

Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor een natuurlijk en zacht effect maar ook voor een wat meer aanwezige wenkbrauw.

Misschien is het je nog niet geheel duidelijk wat het beste bij jouw gezicht, huidtype, leeftijd past. Je mag altijd vrijblijvend  een intake gesprek bij me inplannen zodat ik je het beste advies kan geven!

SHAPEN & TEKENEN


Door middel van speciale meetpunten afgetekend in jouw gezicht. Op deze manier weten wij precies de perfecte vorm voor jouw wenkbrauwen, die past bij de vorm van jouw gezicht. Eerst meten wij de hoeken, vervolgens tekenen wij met een potlood de lijnen af. Als je jouw wenkbrauwen (bij)tekent, raad ik aan met je gebruikelijke wenkbrauw make-up naar de afspraak te komen.

KNIPPEN & EPILEREN


Te lange haartjes knippen we de wenkbrauw alvast in model. Wenkbrauwen worden strakker, omdat er geen uitstekende haartjes boven de wenkbrauwen uitkomen. Met een pincet epileren we de kleinste en resterende haartjes. Voor de perfecte wenkbrauwen!

PIGMENTEREN

Met een flinterdunne steriele naald wordt met een apparaat een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage, wat levenslang zichtbaar blijft en veel harder overkomt, wordt permanente make-up langzaam lichter. Gemiddeld blijft de pigmentatie 1 tot 3 jaar mooi.

Hoe lang blijft het resultaat van de PMU zichtbaar?

De permanente make-up blijft gemiddeld 12-16 maanden mooi. De houdbaarheid heeft ook te maken met je huidtype, je verzorgingsrituelen, je levensstijl en de mate hoeveel en hoe vaak je jouw huid blootstelt aan de zon/zonnebank. Als je een vet huidtype hebt kan het zijn dat het pigment niet wordt opgenomen in de huid en hierdoor niet het gewenste resultaat kan geven. Soms blijven de pigmenten ook langer zichtbaar. Semi-permanent betekent niet dat je ervan uit kan gaan dat al het pigment zal verdwijnen, de make-up vervaagt. Het kan zijn dat er zelfs na jaren toch nog (enige) kleur te zien is. Zodra de pigmenten / kleur wat gaat vervagen kan je de resultaten heel makkelijk onderhouden door een “opfrisbeurt” te laten doen.

Wanneer is de Touch Up Behandeling nodig?

Na 7 weken vindt de tweede behandeling plaats. Bij deze behandeling kunnen nog eventuele correcties aangebracht worden aan de vorm en kleur. Deze 1e touch-up behandeling is inbegrepen in de prijs van de eerste PMU behandeling

Let op!

Kom je niet binnen de 7 weken voor gratis bijwerken, dan vervalt deze en betaal je 50 euro binnen drie maanden na de eerste sessie

Voorzorg

 • Het gebruik van visolie en Vitamine E een week voor behandeling stopzetten
 • Indien u bloedverdunners neemt kunt u in overleg met uw arts de behandeling enkele dagen voor de behandeling stop zetten.
 • Een pijnstiller mag maar geen aspirine ( bloedverdunnend ) Pijnstillers die wél mogen: perdolan, dafalgan, paracetamol…
 • Bij diabetes, attest van goedkeuring door dokter gewenst
 • Geen alcohol- of druggebruik 48u voor de behandeling.
 • Dag van de behandeling geen cafeïnehoudende middelen nuttigen (vb: koffie, thee, enz…)
 • Een glaasje appelsap zorgt ervoor dat het bloed iets dikker wordt.

Nazorg

 • Vermijd alle contact met water de eerste 48 uur
 • Raak de ogen zo min mogelijk aan om infecties te vermijden.
 • Krab niet aan de korsten, dit zou kunnen lijden tot vroegtijdig los laten welke resulteert in pigmentverlies.
 • Gebruik geen make up op of rond de ogen gedurende 14 dagen na de pigmentatie
 • Ten vroegste na 14 dagen kunnen er wimperextensions geplaats worden.
 • Vermijd gedurende 30 dagen gebruik van sauna, stoomcabines, stoombaden, niet zwemmen (chloorwater en zoutwater) en blootstelling aan UV-stralen.
 • Gebruik Theramycine oogzalf op de ogen. 3 tot 5x/dag. Dun laagje aan te brengen met een wattenstaafje. Dit herhaal je de eerste 5 dagen.

Genezingsproces

 • Eerste dagen veel te donker
 • kan kort na de behandeling zwellen. Dit verdwijnt binnen de 24u
 • Korstjes verdwijnen na 3 dagen
 • Kleur komt volgende 4 weken naar buiten.

No show policy:

Wij begrijpen dat er tijden zijn dat u een afspraak moet missen door ziekte, calamiteiten of verplichtingen voor werk of gezin.

Als u echter niet tijdig belt om de afspraak te annuleren of te verzetten hebben wij niet voldoende tijd om de agenda aan te passen.

U zult begrijpen dat dit de bedrijfskosten omhoog brengt en wij op dat moment geen andere klant kunnen zien.

U kunt uw afspraak altijd 48 uur van tevoren kosteloos annuleren of verzetten.

Regelement

No show tariefafspraak:

Als de afspraak niet ten minste 24 uur van tevoren wordt geannuleerd of verzet wordt er een prijs van €50 euro in rekening gebracht. Wij waarderen uw begrip.

Bedankt voor uw vertrouwen als klant bij Bloom Permanent & Beauty