Wenkbrauwen

Browshaping

  • first time: €25
  • >6 weken: €18
  • tinting: + €5

Wat is een browshaping?

Wenkbrauwen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je gelaat. Mooi gestylde wenkbrauwen kunnen je blik openen en je een jeugdigere uitstraling geven.

Tijdens deze behandeling worden enkel jouw eigen wenkbrauwharen onder handen genomen. Misschien heb je van nature mooie wenkbrauwen maar kan je zelf de perfecte vorm er niet in krijgen. Of misschien ben je na jarenlang verkeerd of te veel epileren nog steeds niet tevreden over de vorm van je wenkbrauwen. Dan is deze behandeling ideaal. In enkele stappen krijg je perfecte natuurlijke wenkbrauwen.

Meer info.

henna brows wenkbrauwen schoonheidssalon brugge

Henna brows

  • first time: €45
  • >6 weken: €38

Wat zijn Henna Brows?

Henna is één van de meest milde en effectieve manieren om wenkbrauwen met een natuurlijk pigment te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd, en netjes afgewerkt.            De Henna Brow behandeling is anders dan je wenkbrauwen gewoon laten verven.
Het voordeel van verven met henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden. Zo kunnen we prachtige, volle wenkbrauwen creëren.

De henna die ik gebruik voor het verven van de wenkbrauwen is van het merk Perfect Eyelash. Deze henna is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood, en geen schadelijke chemicaliën. De henna word gemengd met puur water. Tevens is hij Cruelty Free en vrij van parabenen.
De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Meer info.

Lashes

Wimperlift

€ 60

Wat is het

De Lash Lift voorziet je natuurlijke wimpers van een permanente krul & lift waardoor de wimpers optisch voller en langer ogen. Deze techniek kan bij iedereen toegepast worden (korte of lange wimpers etc.).

Bij deze behandeling wordt er een krul toegepast op je eigen wimpers. Het product dat wij gebruiken om de krul in je wimpers te creëren is vergelijkbaar met het product waarmee men een permanent toepast op de hoofdharen. Uiteraard zijn de productjes die we gebruiken bij de behandeling van de wimpers hieraan aangepast (vele malen milder)

Meer info.